5 Grunde til hvorfor du skal skifte til bambus sengetøj

Af Nanna Bundgaard
Sidst opdateret 4. juli 2024

Resume: Bambus sengetøj har en masse fordele som temperaturregulering, allergivenlig og skånsom mod hud og hår

1. Bedre søvnkvalitet

Bambus materialet hjælper med temperaturregulering, så du forbliver behagelig hele natten. Samtidig er dets blødhed og komfort med til at understøtte en bedre søvn. Derudover er bambus antibakterielle, som bidrager til en renere og sundere sovemiljø.

2. Bæredygtigt valg

Bambus sengetøj er lavet ud af bambusfibre som vokser i hurtigt og meget. Dette gør det til et bæredygtigt alternativ til f.eks silke eller satin.

3. Temperaturregulerende

Sengetøj af bambus er temperaturregulerende og kølende, hvilket betyder, at det fordeler kropsvarme effektivt. Det transporterer også fugt 2-3 gange hurtigere end bomuldssengetøj, hvilket skaber en mærkbar forskel i varmefordelingen, når du sover.

4. Bedste kvalitet

Hos os får du en af de bedste kvaliteter af bambusmateriale, du kan finde. Materialet er OEKO-TEX 100 Standard certificeret og lavet i 400 TC kvalitet, som gør det mere kraftigt og bedre kvalitet.

5. Tilfredshedsgaranti

Når du køber vores bambus sengetøj er du også sikret med vores 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder altså at du risikofrit kan prøve vores bambus sengetøj og se om det er noget for dig uden at bekymre dig om du har splidt dine penge eller ej.

+ GRATIS FRAGT

Spar op til 147 kr Så Længe Lager Haves!

Dette specielle tilbud gælder kun indtil vi sælger ud.

KØB NU OG SPAR OP TIL 147 kr.

Prøv Dem Risikofrit med en 30-dags Tilfredshedsgaranti

FÅ PÅ LAGER
HURTIG LEVERING

+25.000 kunder og +4,8 stjerner på TrustPilot

Hør hvad vores kunder siger om os…

Skønt materiale

Min oplevelse har været rigtig god med mine nu 3 bambus pudebetrækker😍 Er helt vild med det luftige og lette materiale og har allerede solgt ideen til flere af mine veninder, der også har haft meget gavn med jeres skønne produkt💞

Sara S.

Drømme betræk

Virkelig et lækkert produkt. Det er bare dejligt for huden og kan også mærke en forskel på mit hår som ikke er så kruset mere. Og så kommer det lækre produkt jo i en mega lækker smart kasse som kan bruges til andet sjov kreativ. Kan klart anbefale dette hovedpude betræk

Jessica B.

Sover godt

Bare godt. Min kæreste og jeg sover bare godt. Vi elsker jer

Nicklas B.