Anmeldelser fra vores kunder

Se vores kunders oplevelser med Yuaia Haircare produkter.

før & efter

Gode ting kommer til den, der venter

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Sandheden direkte fra kilden. Hør det fra vores kunder.

Sif

"Mit hår har aldrig haft det bedre! Jeg er så glad for produkterne 😍"

Grow and Glow serien

* Resultaterne varierer fra person til person.

Amie

"Jeg har brugt Yuaia Haircare i flere år nu, og jeg har ikke andet end rosende ord at sige omkring det. Mit hår er så blødt og sundt, og har fået så fin en glans. Derudover smager vingummierne himmelsk, og er propfyldt med en masse gode vitaminer, som både er godt for håret og kroppen ~ det er en win win 😍👌🏻"

Hårvitaminer

* Resultaterne varierer fra person til person.

Monique

"Jeg har brugt Yuaia Haircares hårvitaminer igennem 6 måneder nu og WAUW en forandring! Mit hår har altid været skadet og slidt, men det er slut nu. Kæmpe anbefaling herfra!"

* Resultaterne varierer fra person til person.

Simone

"Jeg er helt vildt overrasket over gang på gang, hvor godt jeres produkter virker. Det er helt vildt. Eeeeelsker det og jer ❤️"

Hårvitaminer

* Resultaterne varierer fra person til person.

Rikke

"Min varmeste anbefaling fra hjertet til yuaia haircare 🩵 Jeg har brugt deres ‘grow and glow’ serie i en god måneds tid nu, samt spist hårvitaminerne og mit hår er langt om længe ved at blive sundere og mere fyldigt. Jeg døjede med tyndt hår og fældede ekstremt meget. Mit hår er vokset på kort tid, produkterne er gode, dufter godt og er drøje i brug - og jeg skal helt sikkert have fyldt op igen. Kæmpe anbefaling 🩵"

Hair Growth starter kit

* Resultaterne varierer fra person til person.

Før

Resultat

Før

Resultat

Før

Resultat

Før

Resultat

Før

Resultat

Anbefalet af over 1000 kunder

"Jeg har selv brugt hårvitaminerne fra Yuaia Haircare i flere år og jeg kan jo fortælle de virker! Og det kommer lige fra hjertet af 💗"

Sarah Krogh, Frisør

"De er bare gode! De er super lækre og smager bare godt. Jeg kan stærkt anbefale hårvitaminerne til andre!"

Josefine, Frisør

"Alle burde starte deres hår rutine med produkterne fra Yuaia Haircare. Med mit fine skandinaviske hår, skal der ikke meget til at håret klasker sammen og fedter. Ved brug at Yuaia Haircares produkter er jeg langt om længe kommet mit problem til livs."

Dorthe Kristensen, Frisør

"Jeg er virkelig tilfreds med jeres produkter, og jeres hårvitaminer smager virkelig fantastisk. 🥰 jeg har aldrig fortrudt det. 🙂👌"

Carina

"Efter jeg er begyndt at bruge yuaiahaircare produkterne er mit hår blevet mærkbart stærkere og mere glansfuldt og så blødt! Det er en ikke mere en sur pligt at vaske hår, og det får håret til at føles sundt og det er nemmere når det skal reddes ud 👌🏻💗"

Mette Hafed