30 dages tilfredshedsgaranti 

Er du ikke tilfreds?

Vores største ønske er, at hjælpe dig med at opnå dit drømmehår. Vi tror på vores produkter og er stolte af kvaliteten. Skulle du alligevel ikke være tilfreds med din oplevelse af vores produkter, så tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du f.eks. ikke bryder dig om smagen af vores hårvitaminer, ikke kan lide duften på en shampoo eller blot ikke synes produktet lever op til dine forventninger, så får du alle dine penge retur (eksklusiv leveringsomkostninger på 39kr. såfremt du har opnået gratis fragt).

 

Det skal du gøre

 • Print og udfyld Returneringsformularen
 • Hjælp os med at blive bedre. Din mening og feedback er utrolig vigtig for os! Derfor beder vi dig printe og udfylde vores Returneringsformular og vedlægge den med det/de produkt(er) du ønsker at sende retur. Download formularen her.

 • Send pakken retur
 • Hvis du ønsker at benytte dig af vores 30 dages tilfredshedsgaranti, så skal du sende produktet tilbage inden 30 dage efter købsdatoen. Returomkostningerne afholder du selv og pakken skal sendes til følgende adresse: 

  Yuaia Haircare ApS.
  Elmevej 16, 7870 Roslev

  Bemærk at vi ikke afhenter returforsendelser i pakkeshops. Vi anbefaler desuden, at du anvender en forsendelsesmetode, som indeholder tracking link, da vi ikke refunderer produkter som er blevet væk under fragt. Vi kan ikke anbefale DAO, da de ofte ikke kan leverer til døren på erhvervsadresse.

  Vær opmærksom på

  Vores 30 dages tilfredshedsgaranti gælder kun for køb hos yuaiahaircare.dk og omfatter således ikke, hvis du køber gennem en af vores mange forhandlere.

  Brug for hjælp?

  Skulle du have brug for hjælp i forbindelse med tilfredshedsgarantien eller returnering af produkter, så tøv ikke med at kontakte os! 

  Skriv til os på: info@yuaiahaircare.dk

  Så hjælper vi dig så godt vi kan.