Vores bedste råd: Hvordan du får håret til at vokse hurtigere

Af Nanna Bundgaard
Sidst opdateret 12. juni 2024

Resume: Jeg har samlet mine bedste tips og anbefalinger til hvordan du får dit hår til at vokse hurtigere.

1. Vask kun håret cirka 3. dag

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for at vaske håret på den rigtige måde. Du bør ikke vaske det oftere end hver tredje dag og helst i så koldt vand, som du kan holde ud. Varmt vand og hyppige bade er nemlig med til at gøre håret tørt og kruset, så det nemmere knækker.

2. Brug en shampoo uden sulfat og silikone

Vær også særligt opmærksom på, hvilken shampoo eller balsam du bruger, det kan også have en afgørende betydning i forhold til dine hårstrås beskyttelse. Du bør som hovedregel undgå shampooer og balsammer med farlige kemikalier, ftalater og især de udtørrende SLS/SLES sulfater. Her har vi et bredt udvalg af shampoo uden sulfat og silikone hos Yuaia Haircare.

3. Hovedbundsmassage vigtig for hurtigere hårvækst

Giv dig selv en hovedbundsmassage for at få gang i blodcirkulationen til din hårrødder. Det er meget essentielt for, at få alle nærringsstoffer rundt til håret og derved skabe de bedst mulige hårstrå. Her kan en god ide være at bruge en Deep Scalp børste, som giver dig en lækker hovedbundsmassage, imens den sætter gang i blodcirkulationen.

4. Vitaminer til håret

Vitaminer som Biotin og Zink har dokumenteret effekt på at vedligeholde et normalt hår. Så disse vitaminerne er essentielle for at sikre en normal hårvækst. Her har vi vores hårvitaminer er udviklet på en unik formel som indeholder en lang række vitaminer og mineraler såsom, Biotin, Zink, B Vitaminer, Vitamin C, Bambusekstrakt og meget mere. Alt sammen i en lækker vingummi med smag af jordbær.

5. Se forskellen

Med vores hårvitamner kan du forvente at se en effekt inden for 3 måneders daglig brug. De er egnet til ALLE hårtyper + vitaminerne er specialformuleret for bedst virkning.

+ GRATIS FRAGT

Spar op til 43% Så Længe Lager Haves!

Dette specielle tilbud gælder kun indtil vi sælger ud.

KØB NU OG SPAR OP TIL 43%

Prøv Dem Risikofrit med en 30-dags Tilfredshedsgaranti

FÅ PÅ LAGER
GRATIS FRAGT

+25.000 kunder og +4,8 stjerner på TrustPilot

Hør hvad vores kunder siger om os…

Fem stjerner

Super og mit hår gror som aldrig før !Lækker smag og lækkert hår 👍😊

Anette H.

Super gode produkter

Produkterne virker bare ,gør en synlig forskel på mit hår ingen grund til at stoppe med dem

Birgitte L.

Lækre vitaminer

Mit hår vokser helt vildt, og så smager de godt samtidigt 😍

Sarah K.