5 Grunde Til At Den Her Hårpleje: Er Nøglen Til Sundt Hår Hos Kvinder I 2024

Af Nanna Bundgaard
Sidst opdateret 16. april 2024

Resume: Den her hårplejeserie bestående af shampoo, balsam og serum, er kendt for sin virkning mod hårtab og styrkelse af hårvæksten

1. Modvirker hårtab

Oplever du hårtab? Eller er dit hår ved at blive tyndere og tyndere? Så er de her produkter højest sandsynligt lige noget for dig. Grow and Glow produkterne er udviklet i samarbejde med professionelle med øje for at mindske hårtab og øge hårvæksten. I produkterne finder du nogle af de bedste ingredienser mod hårtab samtidig med at det passer godt på dit hår ved at være fri for sulfat og silikone.

2. Dokumenteret effekt

I produkterne finder du ingredienser som Capilia Longa og Amaranthus Caudatus Seed Extract der igennem studier har påvist en effekt mod hårtab på gennemsnitlig 56%. Derudover indeholder de også en lang række andre ingredienser som Aloe Vera og æbleekstrakt.

3. Elsket af +10.000 kvinder

"Mit hår føles stærkere og ser fyldigere ud efter hver vask", "Bedste hårpleje sæt jeg har prøvet til dags dato!" det er bare nogen af de ord, vores mange glade kunder siger. Vi er stolte over at have hjulpet over 10.000 kvinder med at få glæden tilbage i deres hår, måske du skulle være den næste?

4. Se forskellen

Vi får løbende en masse anmeldelser fra vores kunder og nogle gange deres før og efter billeder! Mange mærker en forskel efter 2-3 måneders brug og andre efter kun få ugers brug, det er meget individuelt også afhængigt af hvad de årsag til hårtab er. Det som du ofte vil kunne se det på er små nye hår rundt i hårgrænsen eller steder hvor de hår har været tyndt før. Det er altid en god ide at tage før og efter billeder, da man ellers godt kan se sig blind for ens gode resultater.

5. Tilfreds eller pengene tilbage

Vi kender det, det er altid svært at skifte sine hårplejeprodukter.. Derfor har vi indført 30 dages tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. Så du kan prøve produkterne uden at bekymre dig om pengene. Det eneste du skal er at forkæle dig selv og dit hår!

Bedst i test ✅

Spar op til 108 kr Så Længe Lager Haves!

Dette specielle tilbud gælder kun indtil vi sælger ud.

KØB NU OG SPAR OP TIL 108 kr.

Prøv Dem Risikofrit med en 30-dags Tilfredshedsgaranti

FÅ PÅ LAGER
+100 HAR KØBT INDEN DE SIDSTE 7 dage

+25.000 kunder og +4,8 stjerner på TrustPilot

Hør hvad vores kunder siger om os…

Guld for mit hår

Fantastisk produkt der giver fylde og smukt langt hår

Louise C.

Super gode produkter

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde den store tiltro. Men jeg må overgive mig. Mit hår har aldrig været smukkere. Det holder, hvad det lover! Jeres konkurrenter når jer ikke til sokkeholderne, det er klart det bedste, der findes! 👏

Jeanette B.

Lækkert hår

I starten tænkte jeg, den skummer ikke ret meget og sikkert har den ingen virkning. Men da jeg havde brugt det et par gange var oplevelsen en helt anden.
Og Ja så det bedste af det hele mit hår er blevet så sundt at de på og MEGA glansfuldt!😍 kan kun anbefale denne serie, så helt klart fem stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maria H.