Hvorfor handle hos os?

Vi er en familieejet og drevet webshop lavet af mor, søn og svigerdatter fra den lille havneby Glyngøre. Vi har igennem snart 3 år arbejdet indenfor skønhedsbranchen, hvor vi tidligere har drevet webshoppen Skiin.dk. Vi har nu valgt at udvikle vores egne produkter, som vi kan stå indenfor og er passionerede nørder indenfor. Vi er 100% dansk iværksætteri med en brændende passion for det vi laver. Vi danser en lille dans hver gang, der tikker en ordre ind. Hos os får du nærværende support, hvor vi sikre dig den bedste service overhovedet muligt.

Her får du de gode grunde til at handle os hos:

Vi bestræber os altid på at leverer den bedste oplevelse til dig, som kunde. Vores mange ⭐⭐⭐⭐⭐ stjernet anmeldelser, E-mærket og tusindvis af trofaste følgere på de sociale medier, tager vi som et udtryk for at vi gør noget rigtigt. Vi håber du vil være med 😍

  • Lokal dansk iværksætteri

  • 30 dages tilfredshedsgaranti

  • 1-3 dages levering

Holdet bag

Vores virksomhed består af Lotte og Kasper, samt Kasper's kæreste Nanna. Vi knokler hverdag hårdt for at du skal have den bedste oplevelse hos os.

Vi elsker hår! Vi har igennem egne erfaringer udviklet nogle fantastiske produkter, som vil tage din hårpleje til det næste niveau. Produkterne har været igennem en omfattende række test hos os selv, så vi kan stå 100% indenfor produkterne. Vores sortiment er i løbende udvikling, vi tilføjer hele tiden nu produkter, som kan give dig den bedste mulige hårpleje både indefra og udefra.

Vi har igennem mange års erfaring set mange gode og dårlige hårpleje produkter. Vi syntes aldrig helt der var noget der rigtig godt. Derfor valgt vi at lave vores eget, hvor vi selv har fuldkommen kontrol over produkterne. Det gør at vi kan tilbyde hårpleje produkter af den bedste kvalitet. Vores produkters flotte design gør også at de ikke skal gemmes væk.

Vores holdning til hårpleje er at man bliver nødtil at have både den indre og ydre hårpleje i orden, før ens hår virkelig kan blive sundt og stærkt. Derfor har vi hos Yuaia Haircare hele tiden nye hårpleje produkter på vej, som kan forbedre din hårpleje.

Vores historie

Vi startede i 2020, hvor Kasper og Lotte startede med at sælge vores populære hårvitaminer. Siden hen har det taget fart og Kasper's kærste Nanna er blevet en del af virksomheden. Vi har udvidet sortimentet med mange flere produkter og skaber konstant nye innovative produkter. I 2022 blev det Sveriges tur til opleve vores fantastiske produkter, og første gang vi sælger vores produkter internationalt.  

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne snakke med os.
Kan du altid skrive til os på info@yuaiahaircare.dkeller ringe til vores kundeservice på 42233986.

Mail: lotte@yuaiahaircare.dk

Lotte

Mail: nanna@yuaiahaircare.dk

Nanna

Mail: kasper@yuaiahaircare.dk

Kasper