Min historie med Alopecia og hvordan jeg fik mit hår tilbage

Af Frederikke Kjær
Sidst opdateret 30. april 2024

Resume: Min historie omkring Alopecia og hvordan jeg fik mit hår tilbage.

1. Sådan var mit forløb

Mit forløb med Alopecia har været sindsyg hårdt! Det kom meget pludseligt - en dag i maj måned 2023 kunne jeg se en lille skaldet plet på toppen af hovedet. Jeg kan huske at jeg gik lidt i panik. Jeg tog til lægen, og fik da konstateret stress og Alopecia. Pletten blev større, og pludselig en dag i august opdagede jeg endnu en plet i baghovedet, og de voksede sig begge større og større. Da vi nåede omkring december 2023, begyndte der er gro små nye hår frem. Dog slet ikke tæt, plus min hovedbund gjorde stadig ondt, og jeg tabte stadig alt for meget hår.

2. Sådan påvirkede det mig

Det påvirkede mig meget følelsesmæssigt, og gav da også et hak i selvtilliden. Jeg var ofte meget ked af det, og jeg havde ikke lyst til at tage ud på grund af mine skaldede pletter. Når jeg endelig skulle ud, så tog jeg et tørklæde/bandana på hovedet eller en kasket, men med tiden blev det mere en belastning end en hjælp.

3. Sådan fik jeg mit hår tilbage

Jeg begyndte at bruge Yuaia’s hårvitaminer og hårbørste i februar 2024, og det var uden tvivl en life changer for mig! Jeg begyndte ret hurtigt at mærke en effekt og forsatte så i nogle måneder i håb om at få mit hår tilbage.

4. Effekten var ikke til at tage fejl af

Det tog fart, da jeg begyndte at bruge Yuaia’s hårbørste og hårvitaminer. Jeg tabte ikke så mange hår længere, og min hovedbund kom hurtigt i balance. Den dag i dag gør det ikke ondt i hovedbunden længere, og mit hår er blevet meget sundere! Det er mere tæt, længere og glansfuldt! De små hår er ikke små længere, men godt 11-12 cm lange! Det blender derfor godt ind med resten af håret, og jeg lægger ikke selv mærke til det længere.

5. Min anbefaling til dig

Jeg kan og vil til enhver tid anbefale Yuaia’s produkter! De har hjulpet mig med at få mit hår og hovedbund tilbage i balance og givet mig en form for ro. Jeg troede førhen, at jeg måske ville blive helt skaldet, men Yuaia har udført mirakler!🩷

+ GRATIS FRAGT

Spar 40% Så Længe Lager Haves!

Dette specielle tilbud gælder kun indtil vi sælger ud.

KØB NU OG SPAR OP TIL 40%

Prøv Dem Risikofrit med en 30-dags Tilfredshedsgaranti

FÅ PÅ LAGER
500 HAR KØBT SENEST 7 DAGE

+25.000 kunder og +4,8 stjerner på TrustPilot

Hør hvad vores kunder siger om os…

Fem stjerner

Super og mit hår gror som aldrig før !Lækker smag og lækkert hår 👍😊

Anette H.

Super gode produkter

Produkterne virker bare ,gør en synlig forskel på mit hår ingen grund til at stoppe med dem

Birgitte L.

Lækre vitaminer

Mit hår vokser helt vildt, og så smager de godt samtidigt 😍

Sarah K.