Min historie med hårtab og hvordan jeg fik mit hår tilbage

Af Trine Løvborg
Sidst opdateret 1. maj 2024

Resume: Min historie omkring hårtab og hvordan jeg fik mit hår tilbage

1. Sådan var mit forløb

Efter flere år med hård mental belastning, mistede jeg pludselig meget af mit hår. Det knækkede simpelthen af og jeg mistede ca. 30 cm af længden. Samtidig var mit hår også blevet tyndere på hovedet. Jeg står på badeværelset og da jeg kigger mig i spejlet, tænker jeg ”hvor er alt mit hår”. Det hår som normalvis hang langt ned ad ryggen hang nu pludselig til lige under skuldrene. Jeg gik halvt i panik og halvt i løsningsmode. Panik fordi at hende jeg så i spejlet pludselig var fremmed for mig. Forstået på den måde, at jeg blev noget overrasket over, hvor meget identitet, der er i vores hår.

2. Sådan påvirkede det mig

Mit hårtab påvirkede mig meget, da jeg altid har haft langt hår og det var en del af min identitet. Dernæst skulle jeg til at ”lære” mit nye hår at kende. Jeg var vant til at sætte mit hår, men de frisurer, som jeg førhen syntes klædte mig, klædte mig ikke mere.

3. Sådan fik jeg mit hår tilbage

Panikken gik over i løsningsmode og jeg bestillte produkter hjem. Blandt andet hårvitaminerne fra Yuaiahaircare. Nu skal der gøres noget ved mit hår!

4. Effekten var ikke til at tage fejl af

Jeg har taget hårvitaminerne fra Yuaiahaircare siden august 2023, altså cirka 10 måneder nu, og jeg begyndte at se resultater allerede efter tre måneder. Jeg kunne og kan stadig se, at der er masser af nye hår på vej i hele min hovedbund. Jeg får ca. én gang i kvartalet kigget min hovedbund og hår igennem af eksperter, som via mikroskop har kunne konstatere, at der er en masse nye hår på vej og spidserne på de nye hår er sunde og der er dermed potentiale til at mit hår kan gro sig langt og stærkt igen, hvilket jeg selvfølgelig er utrolig glad for.

5. Min anbefaling til dig

Mit hår har generelt taget rigtig godt imod de tiltag, jeg har gjort de sidste 10 måneder og det fremstår meget sundere og mere glansfuldt. Og fordi jeg har oplevet positive og synlige resultater selv, så vil jeg til hver en tid anbefale hende eller ham der sidder derude og er ked af sit hår, at gå i gang med det samme. Også handler det om at være vedholdende og tålmodig.

+ GRATIS FRAGT

Spar 40% Så Længe Lager Haves!

Dette specielle tilbud gælder kun indtil vi sælger ud.

KØB NU OG SPAR OP TIL 40%

Prøv Dem Risikofrit med en 30-dags Tilfredshedsgaranti

FÅ PÅ LAGER
500 HAR KØBT SENEST 7 DAGE

+25.000 kunder og +4,8 stjerner på TrustPilot

Hør hvad vores kunder siger om os…

Fem stjerner

Super og mit hår gror som aldrig før !Lækker smag og lækkert hår 👍😊

Anette H.

Super gode produkter

Produkterne virker bare ,gør en synlig forskel på mit hår ingen grund til at stoppe med dem

Birgitte L.

Lækre vitaminer

Mit hår vokser helt vildt, og så smager de godt samtidigt 😍

Sarah K.