Kvinde får klippet sit pandehår
Gode råd

Pandehår til forskellige ansigtsformer: Guide til det perfekte look

af Lotte Lindgren Jun 23, 2023

Gennemlæst af Dorthe Kristensen

Frisør og tidligere medindehaver af den prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom

Dorthe har med mange års erfaringen indenfor frisørbranchen rådgivet mange kunder omkring hår og hårpleje. Dorthe har gennemlæst dette blogindlæg for sikre dig en høj kvalitet og faglighed. Dette blogindlæg er fagligt opdateret den 16. juni 2024.

Indholdfortegnelse

Hvis du leder efter inspiration til dit pandehår, er du kommet til det rette sted. I denne blog vil vi udforske de hotteste pandehår trends for kvinder i 2023. Vi vil dele vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer for at hjælpe dig med at finde den perfekte pandehårsstil, der passer til din personlige stil og ansigtsform. Læs videre for at lære mere om de seneste pandehårs tendenser og få inspiration til din næste frisure!

Indholdsfortegnelse

De hotteste pandehår trends til kvinder i 2024

Pandehår er en fantastisk måde at ændre dit look og skabe et nyt udtryk på. Kort pandehår er den perfekte måde at tilføje lidt kant til din frisure. Det passer godt til de fleste ansigtsformer, og det kræver minimal styling for at se smukt ud. Hvis du vil have mere bevægelse i dit hår, kan du prøve de populære skrå pandehår.

Hvis du ønsker et mere dramatisk look, så overvej gardin pandehåret. Det er lækkert og feminint med bløde lag og giver dig mulighed for at style det på forskellige måder afhængigt af vejret eller lejligheden. Uanset hvilken klipning du vælger, skal du huske altid at rådføre dig med din frisør for en guide til hvad der passer bedst til netop dig.

1. Korte, buskede pandehår

Korte, buskede pandehår er en smuk og lækkert frisure til kvinder med ansigtsform. Det kan guide din vej til at finde den perfekte klipning hos frisøren. Pandehåret fundet sin plads i modeverdenen igen, og kort pandehår passer godt sammen med en moderne garderobe. Hvis du vil følge trends, skal du overveje at få klippet korte, buskede pandehår for et nyt look i 2023!Kvinde med fuld pandehår

2. Skrå pandehår

Den skrå pandehår frisure er en tidløs stil, der passer til de fleste ansigtsformer. Det er en alsidig klipning, og kan enten være lang eller kort alt efter dine præferencer. Hvis du vil have et lækkert og smukt look, så spørg din frisør om at give dig de perfekte skrå pandehår. Få inspiration fra mode vejledninger for kvinder i 2023 for at finde den bedste klipning til dit ansigt.

3. Gardin pandehår

Gardin pandehår er en populær trend blandt kvinder i 2023. Denne stil involverer lange, skrå pandehår, der er klippet i lag og hænger ned som et gardin over ansigtet. Gardin pandehår fungerer godt for mange forskellige ansigtsformer og kan tilpasses til kort eller langt hår. For at opnå det bedste resultat anbefales det at besøge en frisør med erfaring indenfor klipning af pandehår.

En guide til gardin pandehåret vil hjælpe dig med at finde den rigtige længde og stil, der passer til din individuelle smag og personlige stil. Det er vigtigt at tage højde for din ansigtsform samt vejret på din placering, når du vælger denne frisure. Med grundig research kan du finde den perfekte gardin-pandehårsstil, der vil se lækkert ud hele sæsonen igennem.

gardin pandehår

4. Fuld pandehår

Fuld pandehår er en trend, der passer til de fleste ansigtsformer og giver et sofistikeret look. Når du vælger denne frisure, skal du sørge for at få klippet håret af en professionel frisør for at opnå det bedste resultat. Din frisør kan hjælpe dig med at finde den rigtige længde og stil, der passer til din vej og mode.

Hvis du har fundet den rette stil med fuld pandehår, kan det være en smuk og lækkert måde at ændre dit udseende på. Brug vores guide til de hotteste pandehår trends i 2023 som inspiration, når du besøger din frisør næste gang - og vær klar til at føle dig helt fantastisk!

fuld pandehår

5. Bretagne pandehår

Bretagne pandehår er en trend, der har fundet vej til mange kvinders hjerter i 2023. Denne stilfulde frisure med et langt og slankt look passer godt til forskellige ansigtsformer og outfits. Hvis du vil have smukke Bretagne pandehår, kan en guide fra din dygtige frisør hjælpe dig med at vælge det rigtige snit for dit hårtype og ansigt.

Her er nogle grunde til, hvorfor kvinder elsker Bretagne pandehår:

 • Giver et sofistikeret look
 • Passer godt sammen med både kortere og længere hår
 • Kan styles på forskellige måder for at matche din personlige stil

Uanset om du ønsker at klippe dit lange pandehår eller prøve noget nyt, så overvej Bretagne-pandehårtrenden - det ser altid lækkert ud!

6. Langt pandehår

Langt pandehår er en klassisk frisure, der aldrig går af mode. Det kan fungere godt til de fleste ansigtsformer og giver dig mulighed for at variere mellem forskellige looks. Frisøren kan guide dig i din klipning af et smukt og lækkert langt pandehår, der passer perfekt til dit ansigt.

Hvis du har fundet ud af, at langt pandehår passer godt til din stil og ansigtsform, så er det vigtigt at holde øje med de nyeste trends inden for denne frisure. En professionel frisør kan hjælpe dig med at få den rigtige længde og form på dit lange pandehår - så du helt sikkert vil se fantastisk ud!

7. Uklippet pandehår

Uklippet pandehår kan være en smuk og lækkert tilføjelse til enhver frisure. Men det er vigtigt at overveje din ansigtsform og hårlængde, før du klipper dit pandehår selv eller besøger frisøren. Her er nogle tips og tricks om uklippet pandehår:

 • Uklippet pandehår fungerer bedst på kvinder med langt hår
 • Det kræver minimal vedligeholdelse
 • For at undgå et for tungt look skal dit uklippede pandehår starte fra midten af ​​din hovedbund
 • Hvis du har en rund ansigtsform, skal du overveje et skråt snit for at give illusionen om mere længde i dit ansigt

Husk altid at konsultere med din frisør, inden du tager springet med nye klipninger eller trends.

8. Pixie pandehår

Pixie pandehår er en fantastisk klipning, der kan give enhver kvinde et smukt og lækkert look. Det kræver mod at vælge denne korte frisure, men det er helt sikkert det værd. Hvis du overvejer at få klippet pixie pandehår, skal du først tage højde for din ansigtsform og finde den rigtige vejledning fra din frisør. Derudover findes der forskellige trends inden for pixie pandehår i 2023, som du kan lade dig inspirere af.

Her er nogle af de hotteste pixie pandehår trends til kvinder i 2023:

 • Asymmetriske snit
 • Frække frynser
 • Spidse toppe
 • Undercut detaljer

Disse trends giver dig mulighed for at skræddersy din egen stil og udtryk med denne populære frisure. Så hop ned til din nærmeste frisør og lad dem hjælpe dig med at få fundet dit perfekte look!

9. Frisure med pandehår og langt hår

Pandehår og langt hår er en kombination, der er blevet populær i modeverdenen. Men før du beslutter dig for at klippe dit lange hår med pandehår, skal du overveje din ansigtsform og finde den perfekte længde. En professionel frisør kan guide dig til at vælge det rigtige look, der passer til dine træk.

Nogle smukke fundne frisurer inkluderer gardin pandehår med bløde bølger eller glat styling for et elegant look. Langt pandehår skaber også en stilfuld effekt sammen med lagdelte snit på resten af håret. Uanset hvilken trend du vælger, vil et lækkert sæt af langt pandehår give en moderne touch til enhver kvinde's udseende dette år!

10. Dybe pandehår

Kvinder med dybe pandehår kan føle sig både smukke og lækkert klippet. Men for at opnå det perfekte look er det vigtigt at tage hensyn til ansigtsformen og finde den rigtige vejledning fra en frisør eller modeguide. Dybe pandehår kan være et godt valg for kvinder med lange ansigter, da denne type klipning forkorter ansigtet optisk. Det er også en god idé at eksperimentere med forskellige længder af pandehåret, og overveje hvad der passer bedst til ens personlige stil.

Frisurer med dybe pandehår har været en populær trend i lang tid nu, især når de kombineres med langt hår. En af de største fordele ved denne stil er dens alsidighed - det ser lige så godt ud på glat hår som krøllet hår. For kvinder på udkig efter noget trendy og nyt i 2023 bør dybklippede pandehårs-frisurer bestemt findes blandt mulighederne!

11. Paryk pandehår

For kvinder, der søger en måde at forny deres look på, kan parykker med pandehår være et lækkert fund. De kan give dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ansigtsformer og stilarter uden at skulle igennem en klipning eller farvning. En frisøren vejleder dig i valget af den rette stil til din ansigtsform og hjælper dig med at finde de mest smukke og trendy pandehårsfrisurer.

Nogle af de hotteste trends indenfor pandehår inkluderer kort, skråt eller langt pandehår samt gardiner eller fyldige bryn. At vælge det rigtige snit er afgørende for et smukt resultat, så henvend dig til en professionel guide i modeverdenen for råd om hvad der passer bedst til dit udseende.

12. Asymmetriske pandehår

Asymmetriske pandehår er en af de mest populære frisuretrends i 2023. Denne pandehårsstil giver ansigtet et unikt og smukt look, der passer til enhver ansigtsform. Frisøren kan vejlede dig om, hvordan du får den bedste asymmetriske klipning, der passer perfekt til dig og din stil.

En guide til asymmetriske pandehår vil hjælpe kvinder med at finde det rigtige snit og style deres hår på en måde, der fremhæver deres naturlige skønhed. Med denne trend kan kvinder opnå et lækkert og sofistikeret udseende uden at skulle klippe for meget af håret eller ændre hele stilen på én gang.

Få en en 10% rabatkode tilsendt

Modtag de bedste tips og tricks til dit hår fra Lotte og Nanna 🥰

Tags: