Tagrende hår
Gode råd

Tagrende hår til drenge: Frisurer og tips

af Kasper Lindgren Jun 10, 2023

Gennemlæst af Dorthe Kristensen

Frisør og tidligere medindehaver af den prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom

Dorthe har med mange års erfaringen indenfor frisørbranchen rådgivet mange kunder omkring hår og hårpleje. Dorthe har gennemlæst dette blogindlæg for sikre dig en høj kvalitet og faglighed. Dette blogindlæg er fagligt opdateret den 10. april 2024.

Indholdfortegnelse

Tagrende hår kan være en udfordring at style, men det behøver ikke betyde kedelige frisurer. I denne artikel giver vi dig tutorial, tip og tricks til at skabe smarte frisurer med tagrende hår samt råd til styling og personlig stil. Læs videre for at opdage nye måder, du kan få dit hår til at se fantastisk ud!

Hvad er tagrende hår?

Tagrende hår er en frisure, hvor håret er klippet kort på siderne og længere øverst på hovedet. Det giver en visuel effekt af et tagrende-lignende mønster, hvilket også er årsagen til navnet. Frisuren kan være glat, bølget eller krøllet alt efter ønske og personlig stil.

Tagrende hår er en alsidig frisure, der kan styles på mange forskellige måder og skabe et formelt eller casual look alt efter ønske.

En fordel ved tagrende hårfrisuren er dens alsidighed og muligheden for at style den på forskellige måder. Den kan både se formel ud med et skarpt look eller mere casual med lidt tekstur i toppen af håret. En ulempe ved denne frisure kan dog være det hyppige behov for trimning for at bevare det præcise look samt stylingprodukters slid på håret over tid.

Frisurer til tagrende hår

Har du tagrende hår, og er du på udkig efter en frisure? Så kan vi hjælpe dig! Vi anbefaler, at du besøger din lokale frisør for at få den bedste vejledning til dit hår. Hos din frisør kan du også få hjælp til at finde de rigtige produkter, der passer til netop dit hårtype.

En klassisk kortklippet stil med tekstur er ofte et godt valg for drenge med tagrende hår. Hvis dit barn har brug for en mere legende eller unik stil, så skal I helt sikkert tage inspiration fra nogle af de sjove børnefrisurer med længere pandehår eller skråt klippede krøller i siderne. Uanset hvilken stil I vælger, vil jeres lokale frisør kunne give jer tips og tricks til styling og vedligeholdelse af håret derhjemme.

Mand med langt hår på toppen og kort i siderne.

Herrefrisurer med tagrende hår

Kort og enkelt look:

Et kort og simpelt tagrende hår-look kræver ikke meget vedligeholdelse. Det ser stilfuldt ud, selv med minimal styling. Besøg din frisør regelmæssigt for at holde det klippet pænt.

Slicked back stil med tagrende hår:

Denne frisure er ideel til både formelle og afslappede sammenkomster. Denne slicked back-stil giver et sofistikeret førsteindtryk, især når den styles med tagrende hår.

  • Brug en kvalitetsgel for at skabe det ønskede udseende
  • Glem ikke at besøge din frisør ofte for trimning og vedligeholdelse

Mellemlangt top og kort sider:

Dette er en trendy look, som fungerer godt til de fleste ansigtsformer. En mellemlang top kombineret med kortere sider kan være både elegant og sporty.

  • Bed din frisør om hjælp til at finde det rigtige snit
  • Overvej brugen af ​​hårvoks eller pomade for ekstra holdbarhed

Børnefrisurer med tagrende hår

En af de mest populære børnefrisurer med tagrende hår er undercut med flettet top. Denne frisure skaber en cool og moderne stil til drenge, der ønsker at have lidt længde på toppen af ​​håret. Din frisør kan hjælpe dig med at style den perfekte fletning, der passer til dit barns personlige stil.

Høj topknude på kort hår er også en fantastisk måde at style tagrende hår på. Dette look fungerer bedst for drenge med kortere hår, men stadig ønsker et trendy og unikt udseende. Din frisør kan klippe håret i den rigtige form og længde for at opnå denne stil.

Buzz cut med mønster i siden har været en populær trend blandt børns tagrende hårfrisurer i årevis nu. Hvis dit barn elsker det ekstraordinære udseende, kan din frisør nemt tilføje forskellige designs eller mønstre efter eget valg ved hjælp af trimmere og maleri teknikker - giv dem endelig grønt lys!

Sådan styler du tagrende hår

Tagrende hår kan være svært at style, men med de rigtige hårprodukter og teknikker vil dine lokker se fantastiske ud på ingen tid. For det første er det vigtigt at vælge en passende shampoo og balsam, der ikke tørrer dit hår ud. Brug også en god leave-in conditioner for at tilføre ekstra fugt.

Når du styler dit tagrende hår, skal du undgå tunge stylingprodukter såsom voks eller gelé. I stedet kan du bruge lette stylingcremer eller mousses til at give fylde og definition til dine krøller uden at veje dem ned. Her kan vi helt klart anbefale vores krøllecreme som er en let krøllecreme som er med til at give et let bølget hår og definerer krøllerne.

Du kan også eksperimentere med forskellige frisurer som korte buzzcuts eller længere krøllede frisurer for et unikt look.

Produkter til tagrende hår

Brug af de rigtige produkter er afgørende for at få det bedste ud af dit tagrende hår. Her er nogle anbefalede produkter og tips:

  • Brug en volumengivende shampoo og conditioner specielt designet til fint hår.
  • Investér i en god voks eller gel, der kan holde på frisuren hele dagen.
  • Overvej at bruge et saltvandsspray for ekstra tekstur og volumen.

Vi kan varmt anbefale vores saltvandsspray som giver et medium hold, samtidig med er den både varmebeskyttende og UV beskyttende, så du passer på dit hår når du eventuelt bruger varmestyling. 

Med disse simple trin vil du kunne give dit tagrende hår mere fylde, volume og struktur. Husk også altid at beskytte dit hår mod skader fra varme styling værktøjer med en varmebeskyttende spray før brug.

Tips og tricks til styling af tagrende hår

Når du styler dit tagrende hår, er det vigtigt at vælge en frisure, der passer til din ansigtsform. Hvis du har et ovalt ansigt, kan du med fordel vælge en frisure med kortere sider og længere toppe. For mere volumen ved rødderne, kan du føntørre håret opad med lav varme. Brug dine fingre i stedet for en kam eller børste for at undgå statisk elektricitet og skabe et mere naturligt look. Disse simple tricks vil hjælpe dig med at style dit tagrende hår på en måde, der passer til din personlige stil og holder det sundt og velplejet.

Tagrende hår og personlig stil

Tagrende hår kan være en udfordring, men med den rette frisure og styling kan det blive et stilfuldt statement. For drenge er en kort og struktureret frisure ofte det bedste valg for at undgå tagrender i håret. Styl gerne med lidt voks eller gel for at holde håret på plads hele dagen.

Når du har fundet den perfekte frisure, så sørg for at matche din personlige stil med dit hår. Hvis du er mere til det klassiske look, så hold dig til en mere simpel og velplejet frisure. Er du mere modig i din stil, så eksperimenter endelig med farver eller anderledes klipninger - bare husk altid at vedligeholde dit hår regelmæssigt!

Match din frisure med din personlige stil

Forstå din personlige stil, vælg en frisure der passer til dit ansigt og hårtype og inkluder elementer af din personlighed i din frisure. Disse er tre vigtige trin for at matche din frisure med din personlige stil. Nogle mennesker kan lide en mere klassisk stil, mens andre foretrækker noget mere utraditionelt. Tagrende hår kræver de rette teknikker for at opnå et elegant look.

Først skal du tage tid til at undersøge forskellige stilarter og finde den bedste pasform til dig selv baseret på ansigtsform og hårtype. Overvej også dine daglige aktiviteter - hvis du har brug for en praktisk frisure eller om du vil have noget, der udtrykker dig mere kreativt. Husk altid at tage hensyn til dine ønsker samtidig med praktiske overvejelser, især når det kommer til tagrende hår som kræver lidt ekstra vedligeholdelse end normalt.

Find inspiration til din personlige stil med tagrende hår

Når du leder efter inspiration til din personlige stil med tagrende hår, kan det være en god idé at kigge efter kendte og influencer-stilikoner med lignende hårtyper. Dermed kan du få en bedre fornemmelse af, hvilke frisurer der vil fungere godt for dit hår. Du bør også udforske forskellige stilarter inden for tagrendehår-kategorien såsom buzz cuts eller længere bølger for at finde noget, der passer til din stil.

Få en en 10% rabatkode tilsendt

Modtag de bedste tips og tricks til dit hår fra Lotte og Nanna 🥰