Heatless Curls - Sådan får du krøller uden varme

I Gode råd 0 kommentar

Heatless Curls - Sådan får du varmefri krøller i 4 enkle trin

Hvis du leder efter smukke krøller uden brug af varme, så er denne artikel for dig! Heatless curls er en fantastisk måde at tilføje tekstur og volumen til dit hår uden at beskadige det med høje temperaturer. I denne guide giver vi et overblik over de trin, der er nødvendige for at opnå varmefri krøller i kun fire enkle trin. Så tag din heatless curl, og lad os komme i gang!

Dorte Kristensen er frisør og tidligere medindehaver af en prisvindende frisørkæde

Gennemlæst af Dorthe Kristensen

- Frisør og tidligere medindehaver af den prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom

Dorthe har med mange års erfaringen indenfor frisørbranchen rådgivet mange kunder omkring hår og hårpleje. Dorthe har gennemlæst dette blogindlæg for sikre dig en høj kvalitet og faglighed. Dette blogindlæg er fagligt opdateret den 22/12-2022

Gode grunde til at lave krøller uden varme

1. Varmestyling kan skade håret og få det til at se og føles tørt og slidt ud med tiden. Hvis du krøller dit hår uden varme, kan du holde det sundt og fugtet i længere tid. Desuden vil resultatet se meget mere naturligt ud end det, der skabes med et krøllejern eller et krøllejernstang - især hvis du i stedet bruger teknikker som fletning, snoning eller den populære heatless curl.

Varmestyling slider på krøllet hår

2. Det er også meget mindre tidskrævende at bruge krøller uden varme end at style dit hår med varme redskaber. For ikke at nævne, at der er uendelige måder at skabe forskellige typer krøller uden varme på, så du kan afprøve forskellige looks hurtigt og nemt på få minutter! Desuden kan disse frisurer, når de er lavet korrekt, holde op til en uge uden at miste deres form.

3. Krøller uden varme er også ekstremt alsidige; de kan bruges på alle typer hårteksturer, herunder både fine, tykke, glatte og krøllede hårstrå - så du behøver ikke at bekymre dig om at beskadige dit hår yderligere, hvis du ikke ved, hvilken type krølle du ønsker endnu. Da nogle af teknikkerne indebærer, at du kun bruger et minimum af produkt eller slet intet (f.eks. fletning af fugtige hårstrå), behøver du ikke engang dyre stylingprodukter for at få salon værdige bølger hver eneste dag!

4. Billigt! Mange kvinder er ofte skræmt af omkostningerne ved at købe high-end stylingredskaber som f.eks. krøllejern og krøllejern. Heldigvis findes der flere overkommelige metoder til at skabe smukke krøller uden varme, som ikke kræver nogen dyre investeringer.

Trin 1: Forbered dit hår

Det første trin handler om at klargøre dit hår, så det er klar til styling. Start med at vaske og pleje dit hår som sædvanligt. Når dit hår er rent, skal du rede det ud med en bredtandet kam eller en børste. Påfør derefter en leave-in conditioner eller olie for at beskytte dit hår mod skader forårsaget af krølleprocessen. Til sidst skal du spraye lidt hårspray på dit fugtige hår, før du tilføjer produkter eller redskaber.

Trin 2: Adskil og del dit hår

Når du har forberedt dit hår, er det tid til at dele det op i håndterbare stykker. Afhængigt af tykkelsen af dit hår og den ønskede krølle størrelse kan du vælge at adskille dit hår i enten to eller tre sektioner. Fastgør hver sektion med en clips eller en elastik for at gøre det nemmere at style den senere.

Trin 3: Drej og krøl dit hår

Nu kommer den sjove del - krølle dine lokker! Tag en sektion af håret ad gangen, og drej det stramt rundt om heatless curleren, indtil du når enderne. Fastgør hver enkelt hårsektion solidt, og gå derefter videre til den næste sektion.

Trin 4: Lad det sætte sig og rul dine krøller ud

Det sidste trin er det, hvor magien sker! Lad lokkerne sætte sig på plads natten over (eller længere tid, hvis du ønsker det), så de kan tage form og skabe de smukke krøller! Når de er klar, skal du blot rulle hver enkelt stang ud fra bunden og opad, indtil alle lokkerne er fjernet. Nu er det eneste, der er tilbage, at ryste de smukke bølger ud og påføre lidt hårspray eller serum, hvis det ønskes - og voila! Du har fået varmefrie krøller uden at skulle røre ved et eneste varmt redskab! Et godt tip kan være at rede din krøller let igennem med en hårbørste så de får et flot fald!

Sold out

Ofte stillede spørgsmål om Heatless Curls

Hvor lang tid skal jeg bruge Heatless Curls for at få et godt resultat?

Heatless Curls tager normalt længere tid end varmestylerede krøller for at opnå et tilfredsstillende resultat. Afhængigt af hårtypen og det ønskede resultat skal du måske bruge 4-8 timer eller endda natten over for at få det bedste resultat. Men kan være kortere eller længere afhængigt af din hårtype og de anvendte stylingprodukter.

Hvor længe holder Heatless Curls krøllerne?

Varmeløse krøller kan vare alt fra et par timer til flere dage, afhængigt af hårtypen og den anvendte teknik. F.eks. er flexi rod curls, som laves uden varme, kendt for at holde op til 5 dage eller mere med den rette vedligeholdelse. Derudover kan fletninger og twistouts også holde i flere dage, hvis de udføres korrekt. For at sikre, at krøller uden varme holder længere, skal du bruge fugtgivende produkter, når du styler dem, og undgå at gnide din hovedbund, mens du styler dem. Med den rette pleje og vedligeholdelse kan varmefri krøller forblive flotte i ugevis.

Fungerer Heatless Curls til alle?

Varmeløse krøller kan fungere for alle, men det er vigtigt at overveje et par faktorer, før du prøver teknikken. Varmeløse krøller egner sig bedst til dem med naturligt bølget eller krøllet hår, da de kræver mindre manipulation af håret, når du styler det. Personer med glat eller fint hår kan opleve, at varmefri krøller ikke holder så længe, og de skal måske bruge mere produkt eller en stærkere holdsspray. Som med enhver stylingteknik er det vigtigt at finde den bedste løsning til netop din hårtype for at opnå det ønskede look!

Sold out

Sold out

Det er en glimrende måde for kvinder overalt at nyde smukke teksturerede lokker uden at skulle bekymre sig om potentielle varmeskader fra varme redskaber som krøllejern og glattejern. Med blot fire nemme trin og Heatless Curl kan alle opnå disse fantastiske resultater på ingen tid overhovedet! Så hvorfor ikke give denne metode en chance i dag? Vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet - du vil få smukke, spændstige bølger på ingen tid! God fornøjelse, mine damer!

RELATED ARTICLES